Mandlige Amerikanske Country-sangere - Her Er De Bedste

Jumpstory -

Country-musikken er fulde af gode mandlige amerikanske country-sangere. En lang række af dem har slået deres navn igennem som legender og også slået igennem på filmscenen.

Men hvem er de største og de bedste mandlige amerikanske country-sangere? Her får du en top 25 over de bedste mandlige amerikanske country-sangere.

Mandlige amerikanske country-sangere top 25

 1. Johnny Cash
 2. Willie Nelson
 3. Hank Williams
 4. Merle Haggard
 5. Garth Brooks
 6. George Jones
 7. Waylon Jennings
 8. George Strait
 9. Buck Owens
 10. Kenny Chesney
 11. Charley Pride
 12. Conway Twitty
 13. Ray Prince
 14. Hank Williams Jr.
 15. Eddy Arnold
 16. Randy Travis
 17. Kenny Rodgers
 18. Tim McGraw
 19. Keith Whitley
 20. Vince Gill
 21. Vern Gosdin
 22. Luke Bryan
 23. Brad Paisley
 24. Kris Kristofferson
 25. Toby Keith

Skal Garth Brooks højere op på listen? Det er måske det helt store spørgsmål i forhold til denne liste. Garth Brooks er nemlig den conutrymusiker, der har solgt flest albums nogensinde.

Med flere end 138.000.000 solgte albums alene i USA topper Garth Brooks salgslisten for country-musikere. Til sammenligning så ligger George Strait nummer to på den liste med "kun" 69.000.000 solgte albums i USA. Garth Brooks har dermed solgt dobbelt så mange albums som nærmeste konkurrent.

Johnny Cash, ja, han har kun solgt 23,5 millioner albums i USA, mens Willie Nelson har solgt 31,5 millioner albums. Så ser vi udelukkende på salgstal, så er Garth Brooks den største mandlige amerikanske country-sanger, men ofte ligger der også meget andet i sådanne lister.

Tak til avXperten

Til sidst vil vi gerne takke avXperten.dk for deres støtte til dette indlæg. Find et gigantisk udvalg af elektronik på deres store webshop, som indeholder alt lige fra bluetooth headsets til gamer udstyr eller måske et nyt segboard til ungerne.