Verdens Bedste Guitarist - Se Hvem Der Topper Listen

Jumpstory -

Hvem er verdens bedste guitarist? Musikhistorien er fulde af gode guitarister, hvoraf flere har været legendariske i deres tid og indenfor deres niche. Men hvem topper listen?

Hvem der er verdens bedste guitarist, vil altid være et spørgsmål om debat, både i forhold til den endelige topplacering og de efterfølgende. Men her er den endelige liste...

Verdens bedste guitarister - Her er top 20

 1. Slash (Guns N' Roses)
 2. Jimmy Page (Led Zeppelin)
 3. Jimmy Hendrix
 4. Brian May (Queen)
 5. Eric Clapton
 6. Mark Knopfler
 7. B.B. King
 8. Toni Iommi (Black Sabbath)
 9. Kirk Hammett (Metallica)
 10. Angus Young (AC/DC)
 11. Eddie Van Halen (Van Halen)
 12. Keith Richards (The Rolling Stones)
 13. Chuck Berry
 14. Stevie Ray Vaughan
 15. David Gilmour (Pink Floyd)
 16. Carlos Santana
 17. Johnny Ramone (The Ramones)
 18. Randy Rhoades (Ozzy Osbourne)
 19. The Edge (U2)
 20. Darrell Abbott (Pantera)

Hvorfor topper Slash listen? Få guitarister har over så mange år leveret så mange mesterlige riffs som Slash har. Udover den nærmest uendelige liste med megahits fra tiden med Guns N' Roses har Slash været den guitarist, som verdens største solokunstnere gang på gang er vendt mod, når de skulle have det der ekstra på guitarsiden.

Som om det ikke er nok at have været stjerneguitaristen i det vel de gang største rockband i verden, så har Slash spillet sammen med Michael Jackson, Alice Cooper, Bob Dylan, Iggy Pop, Motorhead, Brian May, Rihanna, The Who og Ozzy Osbourne - blot for at nævne et par stykker.

Hvis et enkelt nummer, der skal begrunde førstevalget, skal vælges, så er det uden tvivl Slashs guitarspil i sangen Sweet Child O' Mine fra Guns N' Roses debutalbum, Appetite for Destruction, man skal slå vejen forbi og høre.

Tak for støtten

Vi takker til sidst avXperten for deres støtte her til indlægget. Find et kæmpe udvalg af smart elektronik eller måske en ny computer stol på avXpertens omfattende webshop.